팬트리정리

food recipe | 홈메이드 팬트리 HOMEMADE PANTRY | la cuisine 라퀴진

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작성자 la cuisine 작성일16-05-23 00:00 조회5회 댓글0건

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* 홈메이드 팬트리

- 허브 오일
1.로즈메리는 깨끗이 씻은 뒤 밀대로 살짝 밀어주세요.
2.마늘도 살짝 으깨주세요.
3.용기에 로즈메리, 마늘, 페페론치노를 넣어주세요.
4.올리브오일을 채운 뒤 냉장고에 넣고 일주일 있다가 사용하세요~
5.파스타나 샐러드 등에 활용해보세요!

- 향신꿀
1. 통계피와 팔각을 넣어주세요.
2. 꿀을 가득 부어주세요.
3. 청양고추나 베트남 고추 적당량을 넣고 꿀을 가득 부어주세요.
4. 완성된 꿀은 실온에서 3~4주 숙성시키면 완성!
5. 드레싱 소스나 고기 요리에 사용하면 잘 어울린답니다.

- 콤파운드 버터
1. 버터는 실온에 두었다가 부드럽게 풀어주세요.
2. 로즈메리, 타임, 다진 마늘을 넣어 잘 섞어주세요.
3. 바질과 썬드라이드 토마토를 넣어주세요.
4. 차이브, 앤초비를 넣은 버터는 파스타에 활용해도 좋아요.
5. 만든 버터들에는 기호에 맞춰 소금, 후추로 간 해주세요!
6. 유산지에 싸서 보관하면 1~2개월을 먹을 수 있어요.
7. 바삭하게 구워진 빵에 발라먹어도 좋고, 고기나 생선 요리에도 곁들여 드셔 보세요~


* HOMEMADE PANTRY

- Herb Oil
1. Wash rosemaries and roll with a stick.
2. Gently press down on the garlics.
3. Put rosemaries, garlics, peperoncino in a container.
4. Fill with olive oil and use after 1 week in the fridge.
5. Enjoy with pasta or salad!

- Nectar Honey
1. Put rock cinnamon and star anise.
2. Fill with honey.
3. Put Chung-yang pepper or Vietnamese pepper and fill with honey.
4. Ripen at room temp for 3~4 weeks!
5. It goes well with salad dressing or steak at dinner.

- Compound Butter
1. Whisk the butter at room temperature.
2. Stir in rosemary, thyme and minced garlic.
3. Add basil and sun-dried tomatoes.
4. Butter with chive and anchovy can be used for pasta.
5. Season with salt and pepper according to your taste.
6. Use parchment paper as wrapper to storage for 1~2 months.
7. You can spread butter on a baked bread, or garnish meat and fish.


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